RF-апаратура


BODY SHAPE RF е апаратура за радиочестотен лифтинг предназначена за стягане и оформяне на тялото, локално третиране на мастни натрупвания и целулит за постигане на траен и бърз естетичен ефект, подобряване състоянието на кожата чрез активно стимулиране производството на колаген и еластин, превенция на бръчки, третиране на двойна брадичка и лицев контур, заличаване на стрии и белези.

Апаратурата работи с 2 апликатора: биполярен за лицеви процедури и четириполярен за третиране на тяло. Предвиден е паник-бутон за внезапно прекъсване на терапията в случай, че клиентът изпитва дискомфорт.
 
От началото на 2015 година МАТИС БЪЛГАРИЯ предлага на българския пазар най-новата радиочестотна апаратура на ACTIVE OPTICAL SYSTEMS, която разполага с допълнителен апликатор с фракционна радиочестотна глава и има обновен дизайн. Фракционната радиочестотна глава дава възможност за редица допълнителни терапевтични приложения като заличаване на белези от тежко акне или шарка, заличаване на пигментации, третиране на стрии, премахване на бръчки в проблемни зони - околоочен контур, шия и деколте, назолабиални бръчки, торбички и пигментации около очите. 


© 2006   | МАТИС БЪЛГАРИЯ ООД   |  Validate: CSS 2 | XHTML Developed by: ИриДа Дизайн