RECORD-CLASSIC


RECORD-CLASSIC е апаратура за фотоепилация и фотолифтинг осигуряваща ефикасно и трайно премахване на нежеланото окосмяване. Апаратурата се отличава с висока надеждност, лесно и удобно приложение и дълъг експлоатационен живот на лампата - 200 000 импулса.

Апаратурата отговаря на най-високите стандарти в САЩ и ЕС за медицинска безопасност при приложение върху хора - FDA и CE-MDD.


ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:

1. Уникално дълъг живот на лампата - 200,000 импулса за моделите от серията RECORD което води до най-ниските в бранша преки експлоатационни разходи в сравнение с всички други апаратури.

2. Уникална оптична система за управление на светлинната енергия (GEM-IPL), позволяваща фокусиране на енергията в равнина разположена на 3мм под епидермиса, като по този начин се избягват изгарянията и зачервяванията вследствие на директно прилагане на енергията върху епидермиса и практически се елиминира причината за изпитване на болка.

3. Голямо работно поле - 50 х 15 мм, даващо възможност за по-бърза и ефективна работа на оператора при третиране на големи зони.

4. Атрактивна цена за покупка или наемане даваща възможност за бърза възвръщаемост на инвестицията и реализиране на сериозни финансови приходи. Top watches about some categories:

5. Възможност за допълнителни високоефикасни козметични приложения с бърз и видим резултат и привличане на нови клиенти:
- премахване на акне
- премахване на херпес-симплекс
- заличаване на пигментни, старчески петна и лунички
- премахване на повърхностни капиляри
- фотоподмладяване и фотолифтинг


 


© 2006   | МАТИС БЪЛГАРИЯ ООД   |  Validate: CSS 2 | XHTML Developed by: ИриДа Дизайн